Ana içeriğe atla

Kayıtlar

Aralık, 2019 tarihine ait yayınlar gösteriliyor

Mutlu yıllar ve zamanlar, dilekler

yeni yıl dolayısıyla iyi dileklerimizi öğrencilerimizle ve projemizin ortaklarıyla ve kurumumuzdaki öğretmenlerle paylaştık

Learning Words with Art

Edirne Şehit Nefize Çetin Özsoy Bilim ve Sanat Merkezi olarak eTwinning projesi kapsamında "Learning Words with Art" projesine dahil olduk. İngilizce öğreniminde kelime bilgisinin önemini biliyoruz ve bu bilginin sanatla buluşarak daha kalıcı  ve eğlenceli olacağından eminiz. Kurumumuzdaki İngilizce ve Görsel Sanatlar öğretmenlerinin işbirliği ile öğrencilerimiz heyecanla sloganlarını oluşturdular.

Mutlu yıllar..

Lüleburgaz Ticaret ve Sanayi Odası Bilim ve Sanat Merkezi olarak e-Twinning projemiz Learning Words with Art kapsamında öğrenci ve öğretmenlerimiz yeni yıl mesajlarını ilettiler.

Webinarlar devam ediyor...

Lüleburgaz Ticaret ve Sanayi Odası Bilim ve Sanat Merkezi e-twinning projeleri koordinatörü Arzu Fidan başkanlığında yürütülen e-twinning projemiz Learning Words with Art kapsamında öğretmen ve öğrenciler webinar çalışması gerçekleştirdi. Özge Düger tarafından başlatılan yeni yıl temalı çevrimiçi video konferansında yer alan yabancı dil öğretmenleri Özge Düger, Arzu Fidan ve görsel sanatlar öğretmeni İnci Yılmaz Şimşek Türkiye'nin diğer illerinde yer alan Bilim ve Sanat Merkezlerinde görevli  öğretmenlere ve yurt dışından projeye dahil olan ortaklara yeni yıl mesajlarını ilettiler. Aynı zamanda e-twinning projelerine kayıtlı öğrenciler de Türkiye'nin diğer illerinde yer alan Bilim ve Sanat Merkezlerinde okumakta olan öğrencilere ve yurt dışından projeye dahil olan akranlarına yeni yıl mesajlarını ilettiler. Öğretmenler ve öğrencileri  ingilizce konuştuğun ve yürüttüğü webinar sayesinde öğrenciler de online ingilizce konuşma fırsatı buldu. Öğretmen ve öğrenciler yeni yılın s

Lüleburgaz Ticaret ve Sanayi Odası Bilim ve Sanat Merkezi Öğretmen Webinarı

Lüleburgaz Ticaret ve Sanayi Odası Bilim ve Sanat Merkezi e-twinning projeleri koordinatörü Arzu Fidan başkanlığında yürütülen e-twinning projemiz Learning Words with Art kapsamında öğretmenlerimiz webinar çalışması gerçekleştirdi. Yeni yıl temalı hazırlanan çevrimiçi video konferansında yer alan yabancı dil öğretmeni Özge Düger, teknoloji ve tasarım öğretmeni Çiğdem Dikici ve görsel sanatlar öğretmeni İnci Yılmaz Şimşek Turkiye'nin diğer illerinde yer alan Bilim ve Sanat Merkezlerinde görevli  öğretmenlere yeni yıl mesajlarını ilettiler. Öğretmenler yeni yılın sağlık, mutluluk ve  huzur getirmesi temennisi ile webinarı sonlandırdı. Etkinlik esnasında yaşanan teknik aksaklıklara rağmen webinari sürdüren öğretmenler, her koşulda nasıl özveri ile çalıştıklarını ortaya koydular.

Lüleburgaz Ticaret ve Sanayi Odası Bilim ve Sanat Merkezi öğrencilerinden Yeni Yıl Mesajı

E-twinning projemiz Learning Words with Art projemiz kapsaminda Lüleburgaz Ticaret ve Sanayi Odası Bilim ve Sanat Merkezi öğrencileri yeni yil mesajlarını twispace portalında öğrenci forumunda bir birlerine ilettiler. Öğrenciler etkinlik esnasında İngilizce ve Türkçe yazişarak keyifli dakikalar geçirdiler.

meral ilgün çetin şen bilim ve sanat merkezi kayseri happy new year

projemiz kapsamında düzenlediğimiz webinar etkinliğimizde öğrencilerimizle yeni yıl dileklerimizi paylaştık... yeni yılın herkese sağlık, barış, mutluluk ve huzur getirmesi dileklerimizle ... happy new year ..