Ana içeriğe atla

Kayıtlar

Şubat, 2020 tarihine ait yayınlar gösteriliyor
             EDİRNE Merkez ŞNÇÖ Bilim ve Sanat Merkezi Görsel Sanatlar Öğretmeni Kevser ÖNCÜL ve  İngilizce Öğretmeni Aylin FİLİZ TEK işbirliği ile  kurumumuzdaki öğrenciler Sanatın ışığında İngilizce öğrenmenin keyfini yaşıyor. Öğrencilerimiz  eTwinning portalında yerli ve yabancı ortaklarıyla 'Learning Words Art' projesinde İngilizce kelimeleri Sanat aracılığıyla eğlenerek öğreniyor. Amaç eğlenmenin yanında öğrenilen kelimelerin kalıcılığını da sağlamak.

Lüleburgaz Ticaret ve Sanayi Odası Bilim ve Sanat Merkezi - Safer İnternet Day 2020 - Güvenli İnternet Gunu

Lüleburgaz Ticaret ve Sanayi Odası Bilim ve Sanat Merkezi'nde  Güvenli İnternet Günü 2020  Güvenli İnternet Günü 2020 çeşitli etkinliklerle kutlandı. Öğrencilerimiz konu ile ilgili poster boyama etkinliği yaptı, rehber öğretmenimiz Nuray Sevinç velilere Güvenli İnternet Kullanımı konusunda seminer verdi.   We celebrate Safer İnternet Day 2020 at Our school with some activities. Our students drawing posters about Safer İnternet day and Our Phsicological Department gave semminary to parents about using safer internet.

meral ilgün çetin şen bilim ve sanat merkezi kayseri our recycling words

Our recycling words

meral ilgün çetin şen bilim ve sanat merkezi kayseri internet safer day

Çetin şen bilim ve sanat merkezi öğrencileri ile güvenli internet günü dolayısıyla çeşitli etkinlikler yapıldı. İnternet kullanımında daha güvenli olabilmek için gerekli olan yöntemler konusunda bilgiler verildi.

Say a sentence to world

Lüleburgaz Ticaret ve Sanayi Odasi Bilim ve Sanat Merkezi öğrencileri spor konusu ile ilgili Ingilizce birer cümle soyledi. Lüleburgaz Ticaret ve Sanayi Odasi Bilim ve Sanat Merkezi öğrencileri etwinnig projeleri Learning Words With Art kapsaminda kendilerine verilen spor konusu ile ilgili Ingilizce birer cümle soyledi. https://youtu.be/kDaYYmzq78I